ا.آ
عنوان :

هر روز زندگیم استرسه خسته شدم

متخصص روانپزشکی
بخدا خسته شدم دیگه دکتر داوود یادگاری برا کولیت میرم پیششون همیشه بهم یه ارام بخش میدن هیچکدوم بهم نمیسازه خسته شدم دیگه ابروم فکر یه جاهایی میره مث دیوانه ها

سلام
لازمه در مورد کلیه علائم و نیز داروهایی که تاکنون مصرف کردین بیشتر توضیح دهید.بهتره حضوری ویزیت بشید .

دکتر نمیشه یه قرص بدید من اروم باشم؟ از درو دیوار دارم استرس میگیرم
بخدا یسری وقتا میگم بمیرم بهتره انقد استرس بکشم بابا من نمیدونم چرا اینجوری شدم اخه
اخرین قرص این بود که ساعت 4:30 صبح از خواب پریدم حس کردم حالت تهو دارم و چشام تار میبینه بعد شروع کردم به لرزیدن جوری که خیال کردم دارم میمیرم به همسرم گفتم زنگ زد اورژانس اومد و گفت هیچیت نیس بعد یک ساعت لرزیدن شدید و حال خراب خوب شدم خود به خود
تا یه مریضی چیزی میاد فک میکنم نفر اول من میگیرم و میمیرم الانم نمیدونم چرا حس میکنم هرچی میشه علائم کروناس زنمم دارم اذیت میکنم بخدا از خودم خسته شدم

برای تجویز دارو به شرح حال کامل شما و سابقه بیماریهای جسمی و داروهای مصرفی قبلی نیاز هست . موقتا تا زمان مراجعه شب یه کپسول 50 میلی پره گابالین بخورین .

ندارمش