s.k
عنوان :

کم کاری تیروییدی

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
سلام خسته نباشی من خانم24ساله مجرد هسم الان3ماه آزمایش دادم دکتر گفت کم کاری تیرویید دارم نتیجه ش6.36 شده.دکتر میخوام بدونم من حتما باید ازلیتروکسین استفاده کنم یامیشه قرص نخورد راه دیگ هس؟ چون همه میگن باید این قرص مصرف کنم.توروخدا کمکم کنید.من ورزش می کنم تغذیه مناسب دارم. آقادکتر ازشماپرسیدم چون دکتر غدد نیس توو سایت..زحمت بکشید شما بپرسید ازدکترغدد میشناسید.چون ن شمال هسم و شهرما دکترغدد نیس..باتشکر
سلام خسته نباشید آقادکتر من هم میدونسم تخصص شمانیس اما فقط گفتم شایددکترغدد داخلی بشناسیدسوالم ازش بپرسید کمکم کنید.بازم 1دنیاممنونم ازاین ک همین اندازه راهنمای کردید
سلام خسته نباشید آقا دکتر شرمنده مجدد مزاحم میشم وتشکرازراهنمایی شما.امادکترعباسی درزوپ ظاهرا متاسفانه فعالیت ندارندو رو اسم ایشون درسایت خط خورده.ازسرناچاری مجیورشدم مزاحم شمابشم سوالم بیان کنم تاشماب دکترغدد داخلی درمیون بزارید.بازم ممنونم از لطف شما