م.ش
عنوان :

غذای بیرون از منزل

متخصص تغذیه و رژیم درمانی
سلام آقای دکتر. روزتون بخیر. بنده مهدی شهیدی هستم. 21سالمه،65کیلو وزن و 1.70قدم هست. می خواستم بدونم :
1-تا چه میزان می تونم خوراکی های بیرون از قبیل شیرینی جات و فست فود و غذا های رستورانی رو مصرف کنم در هفته؟ میزان فعالیت روزانه ام خیلی زیاد نیست چون فعلا فقط دانشجو هستم(روزی تقریبا 40دقیقه پیاده روی و دویدن رو در پارک دارم)
2-جدیدا مواد غذایی اورگانیک(از قبیل شیرینی های سبوس دار یا...) که چند وقت هست که مصرف میشه توی خانواده ما، ایا به خاطر ارگانیک بودن، میشه بیشتر از مواد غذایی غیر ارگانیک مصرفشون کرد در هفته؟ یعنی با جایگزین کردن مواد ارگانیک به جای غیر ارگانیک، میشه مصرف یک شیرینی رو به چهار با در هفتَه رسوند؟

سلام اصولا مصرف غذای خارج از منزل مخصوصا در شرایط فعلی اصلا توصیه نمیشود ولی نهایتا دوبار در هفته میتونید میل کنید.
غذاهای حاوی کربوهیدرات بالا در هر صورت باعث افزایش وزن شما خواهد شد و باعث تجمع چربی در بدن میشه ولی باز به نسبت بهتر از تولیدات کارخانه ای و غیر ارگانیک ها هستند.. بیشتر از سه بار در هفته توصیه نمیشه