ر.ا
عنوان :

تورم قرمزی و درد پلک بالای چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ ویتره ورتی ...
با سلام و عرض ادب خدمت دکتر گرامی
دخترم 14 سال دارد از دیروز پلک بالایی چشمش متورم شده و درد و خارش داره و قرمز شده و دردش جوریه که اطراف چشم و سرش هم باهاش درد گرفته .بخاطر وضعیت کرونا و داشتن بچه کوچیک امکان ویزیت حضوری ندارم خیلی ممنون میشم دارویی رو بفرمایید تا بهبود پیدا کنه

سلام به احتمال زیاد گل مژه هست کمپرس گرم فراوان انجام دهید، یک پماد چشمی اریترومایسین هر 12 ساعت داخل چشم استفاده کنید

ممنونم آقای دکتر . پماد رو داخل چشم بریزم؟
سلام آقا ی دکتر از دیروز که پماد ازیتروماسین رو داخل چشمش میزنم شدت دردش بیشتر شده باید چکار کنم ؟ ولی تورمش با کمپرس گرم کمتر شده

سلام پماد را کمتر بزنید و کمپرس را ادامه بدین سیر بهبودی به همین صورت است