پ.م
عنوان :

سوال در مورد قرص کنکور

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام و وقت بخیر
همسر بنده سنشون 36 سال هست و یکبار دو سال پیش دچار تپش قلب شدند و بعد از مراجعه به بیمارستان و تست آنزیم قلب و مانیتور شدن و نوار قلب گفتند مشکلی نیست و فقط قرص چربی تجویز کردند ، امسال مجدد دچار همون تپش های شدید شدند و بعد از مراجعه به متخصص قلب و انجام اکو تشخیص دادند به علت افتادگی دریچه میترال دچار تپش می شوند و قلبشون کاملا سالم هست و مشکلی نیست فقط قرص کنکور 2.5 تحویز کردند 100 عدد که شبی یک عدد مصرف بشه ، بعد از دو هفته که در حال مصرف این دارو هستند نیم ساعت بعد از دارو دچار کهیر و خارش میشن ، با توجه به شرایط حاضر امکان مراجعه به دکتر نیست ، ممنون میشم یک داروی حایگزین معرفی بفرمایید .

سلام میتونن از قرص پروپرانولول 20 میلی یک عدد روزانه استفاده کنند .
اگر تپش بهتر نشد میشه به یک عدد صبح و شب اافزایش داد

تپش به جز اون دو بار انفاق نیفتاده بیشتر ترسشون هم هست به محض این اتفاق دچار ترس میشن که نکنه مشکلی باشه ، ولی شما تشخیصتون در مورد مدت مصرف این دارو چی هست ؟ یعنی همیشگی باید استفاده کنند؟

مدت یکماهی مصرف کنن
بعد کم کم قطعش کنن .ولی اگر مدام تبش و اظطراب دارن میتونن به صورت طولانی مدت ادامه بدین