م.ف
عنوان :

گلودرد

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی در ...
سلام. من مدت 3 روز هست که گلو درد دارم. هیچ علائمی از سرماخوردگی ندارم. فقط روز سوم یکم بی حال بودم که تا شب اون بی حالی کمتر شد ولی گلو دردم بیشتر شده و با قورت دادن اب دهن احساس می کنم ته گلوم خیس نمیشه و به شدت درد می گیره. اموکسی سیلین 500 رو هر 8 ساعت خوردم. سرفه هم گاهی دارم. خشک. اما تب یا علامت دیگه ندارم. ایا کرونا گرفتم؟

سلام آب دهانتون رو قورت میدین درد میگیره یا بیشتر احساس خراشیدگی ته حلق دارید؟