m.s
عنوان :

مشورت دارویی

متخصص بیماری های کودکان
سلام خدمت دکتر دلسوز کشورمون.کوروش یکساله شد.و علی رغم توصیه های شما هنوز غذا نمیخوره حتی به صورت انگشتی.فقط شیر میخوره.حتی آبمیوه هم نمیخوره.رفلاکس داره.گاویسکون روزی دوبار دو سی سی و باکلوفن دوبار یک چهارم بهش میدم.تا کی دارو بدم؟
فرمودین شیر شب قطع بشه.آیا به تدریج وعده های شیر رو قطع کنم یا یک دفعه؟موافق قطع کردن شیر و شیشه ش به طور کامل هستید؟(با توجه به اینکه فقط شیر میخوره میترسم خیلی براش سخت باشه).
مشورت با روانپزشک کودک برای قفل کردن دهنش کمکی میکنه؟
لطفا بفرمایید بعد از یکسالگی مولتی ویتامین و آهن و ویتامین د چی بهش بدم.رویال ژلی روزی سه سی سی میدم.شربت پیکوویت مناسب هست؟ شاد زی.

سلام اهن سان تکتین غورت روزی 1 سی سی بدهید و شربت پیکوویت روزی 5 سی سی و قطره اد یک روز درمیان 1 سی سی بهتر است کلا شیر را قطع کنید تا غذا بخورد