پ.د
عنوان :

جواب آزمایش

متخصص داخلی
سلام خانوم دکتر خسته نباشید من همسر خانم باقرینیا هستم اونروز که تو کیلنیک مهتاب آزمایش نوشتین گفتین جوابشو بهم بفرستین الان دادن جوابو ممنون. و اگه میشه محل شیفتهاتونو بهمون بگیم از این به بعد بیاییم خدمت شما تلفن *****091469

سلام وقت بخیر.شمارش سلولی شون خوبه خوشبختانه. فعلا نیاز به اقدام اضافه نیس به جز استراحت و قرنطیه. اگر تب قطع شده فردا می تونن برن سر کار. اگر قطع نشده روز چهارشنبه تشریف بیارین گواهی رو تمدید کنم. اما تا اخر هفته نره . فعلا شنبه و سه شنبه هستم

دستتون درد نکنه تو کیلینیک مهتاب بیارم؟ فقط ساعتشو میگین و خانم دکتر خانمم میگه فقط مزههای غذاهارو نمیفهمم موردی که نمیشه؟

عصر ساعت 5:30 تا 8. خودشون نباز نیس بیان. به مرور زمان رفع می شه. به خاطر پر خونی مخاط بینی هست

سلام خانم دکتر خانم من از دیروز تبش 38.4خط است چه اقدامی بکنیم

سلام . جواب ازمایش سیستم ایمنی خوبه. استراحت کنن و داروهاش مصرف کنن. در حال حاضر اقدام دیگه ای لازم نیس

ممنون

هر 4 ساعت استامینوفن 500 بخوره. اگه مشکل تنفسی و احساس تنگی نفس نداره صبر کنه .

سلام دکتر جان ممنون از پاسخ شما و شنبه هستین تو کیلنیک مهتاب بیارم مرخصیشو تمدید کنیم. با تشکر از زحمات شما

سلام بله عصر تشریف بیارین. تب شون قطع شده ؟ تنگی نفس ندارن ؟

چشم مزاحم میشم. نه تنگی نفس ندارن تب هم تو 24 ساعت تقریبا 3بار 38 میشه بعد 10 دقه میاد پایین.