ر.م
عنوان :

شرح حال مادرم بخاطر شک داشتن به کرونا

متخصص داخلی
.
سلام دکتر لطفا متن زیر را مطالعه کنید و راهنمایی کنید سپاس
مادربزرگ من یک ماه پیش به دلیل بی آب شدن بدن و افت فشار حالش بد شد و با آمبولانس بردمیش بیمارستان ، اونجا از ریه اش سیتی اسکن گرفتند و گفتن لخته خونی رفته بوده تو ریه اش و آمبولی رد کرده و قرص ریواروکسابان تجویز کردند واسش
.
من و مادرم ده روز در بیمارستان به عنوان همراه بودیم
.
و بعد ده روز به محض که اومدیم خونه مادرم در سرما پتو و فرش هم شست
.
و از بعدش الان دو هفته است که مادرم که 52 ساله است بدن درد شدید و استخوان درد گرفته و احساس خستگی دارند
.
و احساس لرز دارند جوری که بخاری را ته زیاد میکنه
.
و نفس تنگی هم دارد و شب ها خروپف میکنه و موقع خوروپف حس میکنم خلط دارد و از خورو پف کردنش میترسم چون قبلا خروپف نمیکرد و صدای خروپفش طبیعی نیست
.
ایشان سر پا هست و همچنان کار میکنه و هرچی میگم استراحت کن محل نمیگذاره
.
ولی تب سرفه خشک ندارد
.
مادربزرگم هم تب نداشت و ندارد
.
الان در اینیستاگرام یک کلیپ دیدم که درش گفته بود افراد کرونایی در ریه لخته خونی میاد و الان شک کردم که نکنه مادربزرگم به دلیل کرونا آمبولی کرده بوده و نکنه مادرمم کرونا داشت باشه الان؟
.

الان در اطلاع رسانی ها مرتب میگن تا حاد نباشه نیاین بیمارستان
.
و خودمم میترسم ببرمش بیمارستان و بدتر کرونا بگیریم
.
کلا نمیدونم تو این شرایط عملکرد درست چی هست؟
.
ایشون حداقل دو هفته است که بیمار هستند اگه کرونا باشه اگه قرار بود خطرناک بشه بعد دو هفته شده بود دیگه؟
.
یا چون دو هفته گذشته و سرپا هستند مشکلی پیش نمیاد دیگه؟
.
ممکنه بعد دو هفته هم خطرناک بشه ؟

اصلا ممکنه بدون سرفه و تب کرونا باشد؟

با سلام. مادرتون رو ببرین مطب یه متخصص داخلی معاینه کنن و صدای ریه اش رو گوش کنن. لازم نیس بیمارستان برین.