ع.م
عنوان :

استرس در بارداری

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی در ...
سلام خسته نباشید،میشه منو راهنمایی کنید تا از استرسم کم بشه من زن بارداری هستم که باید 14 فروردین زایمان کنم خیلی نگرانم از این که هر بیمارستانی برم خودم یا فرزندم الوده بشیم خواهش میکنم بگید چه کار کنم

سلام ببخشید با تاخیر جواب میدم استرس نداشته باشید ، رعایت های معمول رو انجام بدین ، نوزادان که بسیار بسیار خطر درگیریشون کمتره حتی طبق گزارشاتی که هست حتی از مادر باردار کرونا مثبت هم نوزاد سالم به دنیا اومده (راه انتقال از خون نیست)

در مورد زایمانتون بیشتر فکر می کنم بیمارستانهایی که مزکز کرونا نباشن و خصوصا فقط مرکز زنان باشن خیلی بهتره

اگر بیمه تکمیلی دارید و امکانش هست شاید بیمارستان خصوصی به خاطر حجم مراجعین کمتر بهتر باشه

در مورد کرونا هم توی پیج زیر تا حدی که تونستیم مطالب معتبر و کاربردی گذاشتیم اگر تمایل داشتین ببینید
@danjeh_beauty_clinic