ب.ص
عنوان :

عادت ماهانه

متخصص زنان، زایمان و نازایی
باسلام خدمت شما.آبجی من تقریبا 8ماه به جای خونریزی دوران پریودی لکه های سفید وقهوه ای می بیند وروز اول پریودی فقط یک لکه می بیند رفته دکتر گفته شایدرحم شما اومد بالا برای همین این علائم رو داریدمیترسن برن سونوگرافی .سنش 33ومجرد هستن.ممنون میشم راهنمای کنید.باتشکر

از نظر علمی ما کاژهوای به عنوان بالا اومدن رحم نداریم.خواهرت اول باید آزمایشات هورنونی و یک سونوگرافی انجام بده تا مشخص بشه آیا مشکلی داره یا نه و سپس تحت درمان قرار بگیره

ممنون ازپاسخ دقیق شما