ک.ک
عنوان :

کیسیت زیر پوست پایین مچ پا

متخصص جراحی عمومی
با سلام ، یک سال پیش زیر پوست پایین مچ پای چپم دچار کیست شدم ابتدا کیست به اندازه نخود بود تا اینکه یک ماه پیش به علت رشد 2 سانتی متر عمل جراحی انجام دادم . البته کیست فوق متحرک و بدون درد و سفت بود . تشخیص سونوگرافی کیست نظیر کیست گانگلیون بود و بعد از آزمایش فیبروما تشخیص داده شد . می خواستم بدونم منظور از فیبروما چیه ؟ آیا کیست گانگلیون یک فیبروماست ؟ علت ایجاد این کیست چی بوده ؟ آیا این کیست مجددا عود می کنه ؟ راه عود نکردن کیست چیه ؟ در ضمن دچار کورک پوستی می شم آیا این فیبروما علت ایجاد کورک می باشد یا بالعکس ؟ با تشکر

سلام، فیبروما با کیست گانگلیون

کیست گانگلیون از مفاصل منشا میگیره

درکل هردوی اینها جزو ضایعات خوشخیم هستن

معمولا اگه فیبروما یا کیست گانگلیون بطور کامل برداشته بشه عود نمیکنه و عود کردنش هم دست شما نیست