ل.د
عنوان :

قرمز سوزش و خارش کف دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام، وقت بخیر. من خانم 34 ساله هستم. از دو سال پیش به علت شستشوی لباس کودک با دست و پودر صابون، کف دستهایم قرمز شده و ترک خورده و گاهی جوشهای سفید میزنه با درد و خارش. البته به مدت یکسال هست که فقط با دستکش پلاستیکی که زیرش دستکش نخی هم میپوشم با شوینده ها کار میکنم. برای شستن دست هم از مایع دستشویی گلیسیرین دار ایکومویست استفاده میکنم. یک مدت هم کرم کلوبتازول استفاده کردم. الان پوست دستم به قدری نازک هست که با هر کار کوچکی ترک میخوره و جوش سفید دردناک میزنه. الان فقط با وازلین چربش میکنم. این مشکل بیشتر در دست راستم که بیشتر باهاش کار میکنم هست. ولی در دست چپم هم وجود دارد. عکس دست راستم رو براتون فرستادم. لطفا راهنماییم کنید که چه باید بکنم. این موضوع چقدر خطرناکه و تا کجا میتونه پیش بره؟ نگرانم که دچار عفونت پوستی بشم.

سلام مشکل شما خوشبختانه با دارو قابل کنترل هست و جز موارد کمی معمولا عفونت های پوستی در زمینه این ضایعات دیده نمیشه. با توجه به این که میگید جوشهای سفید رنگ هم دیده میشه باید در زمانی که بیماریتون فعال هست به متخصص پوست مراجعه کنید تا تشخیص قطعی داده بشه و تحت درمان قرار بگیرید

از پاسختون سپاسگزارم. با توجه به شیوع کرونا فعلا برام مراجعه حضوری وجود ندارد. از طرفی به دلیل شستشوی مکرر دست ها هم اکنون از هر زمان دیگری این مساله دردناکتر و ملتهب تر شده. آیا امکان رائه درمان از روی عکس ارسالی وجود ندارد؟

عکستون کاملا واضح نیست گاهی عفونتهای قارچی، اگزما و ...با هم اشتباه می شوند و درمانهای کاملا متفاوتی دارند. فعلا میتوانید از ترکیب
40%fluocinolon
5% urea
in Eucerin
روزی دو مرتبه استفاده کنید و در صورت خارش زیاد قرص لتیزن عصرها یک عدد مصرف کنید و در اسرع وقت مراجعه حضوری داشته باشید

🙏
سپاسگزارم. این دارویی که فرمودید پماد ساختنی است؟ یا در داروخانه ها موجود است؟
🙏