ز.س
عنوان :

اثر دارو

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام اقای دکتر من یکی ا ز بیماران کلینک پیامبران هستم الان دو ماهه ک قرص تکزیفوما میخورم سری اول 120 یکی صبح ویکی شب میخوردم وبعد مدتی صبح 120 وشب 240 میخوردم واز هشت اسفند صبح وشب 240 میخورم خیلی حالم بده گر گرفتگی خیلی زیاد گاهی تنگی نفس و سفیدی چشمام قرمز رنگ شده توی این موقعیت هم نمیشه بیام خدمتتون میخاستم بپرسم میتونم دوز دارو را کم کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام. البته تگزیفوما معمولا اولش اذیت میکنه و بعد از عادت کردن مشکلی نداره. بهتره مجدد چند روز قبل خوردن تگزیفوما، استامینوفن بخورید، شاید عوارض بره. چون تگزیفوما در دوزهای کمتر معمولا اثر گذاری کمی داره. بهرحال بازم اگه با تمام این کارها همچنان عوارض براتون قابل تحمل نبود، فقط شبها بخورید و بعد عید بهم خبر بدید.

🙏