ش.ص
عنوان :

تنگی نفس سوزش و ریفلاکس معده

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام وقتوبخیر
دقیقا ده روزه نفس تنگی دارم .با علایم ریفلاکس مزه ترشی دهان روزای اول مشکل بلع غذا هم داشتم که کم کم به نسبت خوب شده .اما تنگ نفسی و اینکه نفسم یه کم طول میکشه بالا بیاد.یه شب هم هم ضربان قلبم کند شد هم کوبنده . یه دردی هم زیر جناغ سینه و پشت احساس میکنم تنگ نفسیم هنوز هست و یه کم بهتر شده
علائم دیگه ای مثل سرفه عطسه گلو درد و تب هم ندارم
واینکه اولا آیا واقعا ریفلاکسه چون سابقش رو داشتم بعد با توجه به شرایط کنونی کرونا چه دارویی پیشنهاد میشه که موثر باشه و اثر ویروس کشی معده از بین نره
ممنونم از راهنماییتون

سلام، ریفلاکس میتونه باعث درد قفسه سینه و تنگی نفس بشه، بهتره موقع خواب در سطحی شیب دار بخوابید تا سینه بالاتر از شکم قرار بگیره مثلا روی تخت شیب دار یا استفاده از بالش آنتی ریفلاکس. موقع خواب سعی کنید معدتون خالی باشه و با معده پر دراز نکشید. مواد و غذاهایی که باعث بدتر شدن علایمتون میشه مثل چای غلیظ ، قهوه، نوشابه فست فود ، شیرینی و... استفاده نکنید، میتونید از قرص های کم کننده اسید معده مثل امپرازول یا پنتوپرازول استفاده کنید.
در ضمن تنگی نفس و درد سینه میتونه بدلیل مشکلات قلبی یا استرس هم اتفاق بیوفته که نیاز به شرح حال و بررسی بیشتر داره...