م.ط
عنوان :

کرونا

دکترا اختصاصی داروشناسی
با سلام و خسته نباشید.ما از محلول ventisept m plus برای ضدعفونی استفاده میکنیم میخواستم بپرسم آیا برای پوست یا تنفس مشکلی ایجاد میکند؟ واینکه آیا قوی هست یا خیر؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر

در صورتی که نوع الکل نوشته شده باشد اتانول 70 درصد به بالا یا ایزوپروپیل الکل 50 درصد به بالا مشکلی ندارد. شماره ی ثبت بهداشت و نشان سیب سلامت را حتما چک کنید که داشته باشید در غیر این صورت معتبر نیست

🙏