س.م
عنوان :

مشاوره و جراحی

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی ها ...
سلام ،مشاوره میخواستم واسه ی عمل و اینکه خود شما عمل میکنید یا معرفی میکنید به دکتر دیگری با توجه به اورژانسی بودن امکان عمل قبل عید هست و ایا برای عمل نیاز به ct scan هست؟به من ،شماو دکتر نیک اقبالیان شیراز و دکتر بقایی فیروزگر رو معرفی کردن برای عمل و در اخر اگر نشد عمل کنیم برای شیمی درمانی تا بعد تعطیلات پیش کدوم دکتر بریم.پیشاپیش ممنون از پاسخگویی به من شما

سلام. تشخیص توده سرپانکراس هست که با توجه به گزارش اندو سونو و ام آر آی، قابل جراحی است. چون ام آر آی انجام شده نیازی به سی تی اسکن نیست. این عمل ها رو خودم انجام میدم و از این بابت مشکلی نیست. با توجه به شرایط شما دو روش درمانی وجود داده. اول جراحی و سپس شیمی درمانی. دوم یه دوره کوتاه شیمی درمانی و سپس جراحی.
هر دو روش درست هست ولیکن با توجه به شرایط شیوع کرونا و شرایط بیمارستان ها و اتاق عمل، من روش دوم رو ترجیح میدم یعنی اول شیمی درمانی و سپس جراحی

به نظرتون برای شیمی درمانی پیش کدام دکتر برم
و ایا داخل بیمارستان شریعتی خودتون عمل میکنید واقعیت به من گفتن داخل بیمارستان شخصی عمل بشه بهتره چون در بیمارستان دولتی خود دکتر عمل انجام نمیده

این عمل ها رو خودم انجام میکنم. برای شیمی درمانی باید پیش اونکولوژیست برید. دکتر واعظی، سروش راد، موسوی از همکاران خوب اونکولوژیست ما در بیمارستان شریعتی هستند

🙏