ا.ط
عنوان :

ترس

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
با سلام و خسته نباشید،من مادرم قبلا حالت های افسردگی داشتن وبعد از وارد شدن کرونا به ایران ترسشون خیلی زیاد شده در حدی که به سرشون فشار میاد و خود به خود گریه میکنن.به خاطر مسایل بهداشتی هم فعلا نمیتونیم دکتر مراجعه کنیم.آیا میتونن از قرص های آسنترا استفاده کنن؟  در ضمن بیماری قلبی ندارن.ولی پیش دیابت دارن.فشار خون و چربی ندارن.قرص تیروئید مصرف میکنن.52 ساله هستن.نسبتا راحت میخوابن ولی در مواقع اضطراب سختر. اضطراب هم در برخورد با دیگران دارن.نگرانی از آینده دارن.فکرای منفی تو ذهنشونه.احساس
 نا امیدی هم دارن.یکی از عواملی هم که باعث ناامیدی شده منزلشون هست که اصلا احساس خوب و  راحتی توش ندارن..خیلی ممنون از وقتی که میذارید.

سلام. آسنترا 50 شبی یک عدد
زاناکس 0/5 شبی یک عدد
پروپرانولول 10 صبح و شب .
اینها رو مصرف کنن. صبر کنن تا بهبودی

🙏