M.F
عنوان :

سرفه خشک احساس خفگی گلو حین خواب

فوق تخصص ریه
سلام ده روزی هست سرفه میکنم نمیدونم مربوط ب گوارشه به تیروئید یا ریه البته این مدت زیاد وایتکس استفاده کردم الان کمتر کردم وایتکس رو و استفاده نمیکنم اما همچنان گاهی سرفه خشک، اوایل کم بود الان سرفه بخصوص بعد غذا و حین خواب دارم ک موقع دراز کشیدن حس میکنم چیزی راه گلو رو بسته و باعث سرفه میشه، هرچی هم بالشت بالاتر سرفم بیشتر سعی میکنم بالشت نذارم دوباره هنگام بیدار شدن یکم راحتم و تا غذا بخورم گاهی شروع میشه صبحا چند وقت درد معده دارم، تو نت خوندم علائم پرکاری تیروئید یا رفلکس خاموش اصلا نمیدونم کدوم تپش قلب هم گاهی دارم خواهش میکنم بگین چکار کنم قبلا رفلکس معده داشتم زیاد ترش نمیکنم ولی امروز مزه دهنم ترش بود یکم وقت بیدار شدم حالا نمیدونم رفلکسه یا تیروئید یا ریه قبلا مشکل تیروئید نداشتم فقط یبار چند سال پیش نزدیک ب پرکاری بود ک نیاز ب دارو نداشت 8 ماه پیش آزمایش دادم مشکل تیروئید نداشتم حالا با این علائم حدستون چیه تب و اینا هم ندارم فقط ی ماه پیش آندوسکوپی کردم گفتن مشکلی نیست ی پولیپ بود برداشتن دادن آزمایشگاه و مشکلی نبود ی ماه فاموتیدین خوردم بعد دیگ هیچی مصرف نمیکنم خواهشا راهنمایی کنید ک بنظرتون چی می تونه باشه ک گاهی در گلو احساس خفگی و تپش قلب و گاهی سرفه دارم ک هنگام دراز کشیدن و بعد غذا بیشتر میشه و موقع آب خوردن و اینا گاهی بهترم نمیدونم چکنم

با سلام
در این دوران گسترش بیماری ویروس کرونا در کشور و استفاده از مواد ضدعفونی کننده و الکل می تواند باعث آزردگی راه های هوایی و گلو و ریه شود
بهتره تهویه مکرر محل زندگی خود را برقرار کنید
و استفاده مستقیم از وایتکس را محدود کنید
و از سوی دیگر شما سابقه ریفلاکس گوارشی داشتید
اخیرا چند نوبت مجدد علائم تان تکرار شده ؟
بهتره دستورات مرتبط با ریفلاکس را رعایت کنید
بلافاصله بعد مصرف غذا به بستر خواب نروید
مصرف چای را محدود کنید
غذاهای تند و ادویه دار را کم کنید

رفلکس یه سال پیش ی دوره داشتم آقای دکتر الان. صبحا معده درد دارم غذا بخورم خوب میشه اما از وقتی وایتکس اینا شروع شده سرفمم گرفته دیگه وایتکس نمیزنم فقط تپش قلب گاهی داشتماین چند روز ک قرص تپش خوردم یکم بهتره بجز گوارش قبلا مشکل در ریه و تیروئید نداشتم
صبح پا میشم سرفه بهتر غذا میخورم یکم شروع قبل خواب هم یکم اذیت میشم انگار حالت خفگی رو بالشت بخوابم بدتر رو زمین میخوابم
آندوسکوپی دو ماه پیش کردم گفتم مشکلی نیست پولیپ ریز بود برداشتن همین
گفتن
و قرص معده ی ماه ادامه دادم دیگ گفتن لازم نیست تا این ده روز یذره باز درد داشتم
و با سرفه فقط ازین ویروس و می ترسم ریه باشه فعلا در تنفس مشکل آنچنان ندارم
فقط سرفه و اون حالت چیزی در لو ک ب سرفه میندازه آدمو
الان مشکلم سرفه گهگاهی و مخصوصا موقع خواب احساس خفگی گلو و چیزی در گلو ک ب سرفه میندازه و گاهی تپش همین... آب نبات اکالیپتوس گاهی میخورم در روز سرفه ام یکمی بهتر میشه با مایعات، شما چه پیشنهادی دارین چکار کنم...