ف.ع
عنوان :

سوال

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر مقدادی خسته نباشین،پسرم از اول محروم از شیرمادر واز شیرخشک تغذیه میشه باوزن کم یعنی 15ماهه باوزن 8کیلو 300گرم که وزن تولدش 2کیلو 850گرم بود هرماه 100گرم بالا میرود و ماه قبل هم اصلا وزنش ثابت ماند حالا پسرم سنش 15ماه و 20روز هست *دو ماه هست شیرخشکشو کم کردیم یعنی درطول روز بهش شیر نمیدهیم وفقط 12شب 90سیسی شیرخشک نان و اگر گریه کند شب ساعت 5یا6یا7 90سیسی میخورد وبعد که بیدار شد فرنی با شیرپاستوریزه و بادام هندی و...تا 12شب شیر نمیدهیم هر روز 3یا4بار دفع معمولی دارد فقط مدفوع اولش که صبح ساعت 11هست به حالت 5عدد گرد سیاه یبوست دارد که زیاد هم زور نمیزند و بقیه مدفوع که ساعت مثلا 3عصر و 6عصر میکند شل طبیعی هست واصلا یبوست ندارد شب ها گریه نمیکند فقط زیاد تکان میخورد وبیقرار که با امپرازول ونکسیوم وسه ماه شیر نعوکیت و...تکان خوردناش درست نشد تا اینکه اتاقشو خیلی خنک میکنیم اون موقع خوب میخوابد فقط به پستانک وابسته هست از نوزادی سابقه بالا اوردن شیر اصلا ندارد فقط گاهگاهی گوشاشو وسرشو بادست میزن یامیخواروند که زادیتن درمانش نکرد هرروز بهش 3سیسی شربت اهن ایروفیکس و 3سیسی شربت مولتی ویوا میدهیم مدفوعش بلغمی یا خون دیده نشده خیلی باهوش و پرجنبجوش هست در طول روز خوب از غذا استقبال میکند فقط موندیم این غذا هایی که میخورد کجا میرود چرا جذب نمیشود اشتهایی خوبی دارد در طول روز که میخوابد پشت گردنش عرق میکند اما شب ها تعریق ندارد خس خس ندارد زود به زود سرما میخورد چون هنگام خواب چیزی به رویش نمیگزارد بندازیم تو خواب چپ رلست میشود و جای خنک میگردد درحالی که دمای اتاق همیشه بالای 22نرفته هست
حال اقای دکتر
1)این مدفوعش کردناش که اول صبحی 4یا5تا گرد یبوست حالت هستن طبیعی هست یا یبوست حساب میشود وباید درمان شود؟
2)چرا پسرم رشد نمیکند پس این غذا ها کجا میرود؟
3)ممنون میشم درمورد نوشته هام و شرح حال پسرم راهنماییم فرمایید
4)ایا شیرشو زیاد کنیم یا همون 90سیسی 12شب و 90سیسی 6صبح برا سلامتیش کافیه؟یعنی نیاز هست عصرانه هم شیر بهش بدیم؟
ممنون میشم اگر صفحه رانبندید
🙏

سلام شیر نان کودکان را چاق نمیکند برای افزایش وزن میتوانید سمیلتک پدیاشور بدهید یا ریسورس جونیور و اگر دفعش سخت است غذاهای ملین مانند الو و انجیر و روغن زیتون به غذایش اضافه کنید علت جاق نشدن ممکن است استایل بدنش باشد یا به خاطر فعالیت زیاد

اقای دکتر اون شیرهایی که نام بردین توبازار یعنی تو داروخانه ها هستن؟واینکه ما فقط 12شب بهش 90سیسی میدیم و اگر گریه کرد نصف شب باز 90سی سی میدیم ایا این کفایت میکند یا عصرانه هم بهش باید بدیم؟