م.م
عنوان :

خواب نوزاد

متخصص طب کار و فلوشیپ طب خواب
سلام وقت بخیر.پسرم 6 ماه و نیمشه و یه دوره کولیک و رفلاکس رو پشت سر گذاشت و الان بعد از گذشت 6ماه و نیم هنوز شبا خواب درست نداره و هر نیم ساعت و یه ربع با کلافگی و ماوندن چشم و صورت و نق نق های کوچیک بیدار میشه البته چشماش بستس این حرکات رو انجام میدم تا بغل بشه یا شیشه شیری در دهانش گذاشته بشه که البته نمیخوره فقط تو دهانشه دوباره میخابه ,تا یه ربع نهایتا نیم سالت بعد.و این روند تا صبح ادامه داره.درضمن ساعت خوابش حدود 7ونیم شبه تا 5صبح .کلا تو خواب حالت کلافگی داره و اروم نیس.به نظرتون ازچه نظر باید بررسی بشه.مسکل خاصی داره که مثل بقیه بچه ها نمیخابه?

سلام
ابتدا به متخصص اطفال مراجعه کنید و علل بیماری هایی که فرمودید را مشخص بفرمایید. سپس به کلینیک خواب مراجعه بفرمایید.