g.a
عنوان :

تب تیام

متخصص بیماری های کودکان
سلام ،آقایه دکتر تیام الان 8 ماهشه و از دیروز بدنش تب میکنه در حد تب 38 درجه ،،ینی کرونا گرفته؟؟؟؟

فعلاً قطره استامینوفن هر 4ساعت بدهید اگر تب خفیف بود هر شش ساعت بدهید تعداد قطره استامینوفن بر مبنای وزن شیرخوار است تعداد قطره دو برابر وزن شیر خوار است مثلاً اگر 8کیلو بود 16 قطره داده میشود اگر تب کنترل نشد یا علایم دیگری داشت بهتر است به پزشک مراجعه کنید