ح.ب
عنوان :

معده درد ودرد درناحیه تخت پشت سینه

متخصص داخلی
آقای دکتر سلام وعرض احترام
بنده 33 سال سن دارم ،فارغ التحصیل دکتری تخصصی هستم.مزاحمتون شدم بابت درددر ناحیه معده البته توضیحش کمی مفصل هست.باشروع موضوع کرونا طی سه هفته گذشته به شدت مراعات رو شروع کردم ویک هفته گذشته به جز خرید درمنزل بودم.اما متاسفانه باتصور گرفتن مریضی کرونا درناحیه ریه دچار سوزش شده به شدت درناحیه معده شروع به دردشدم تاجایی که به دلیل نداشتن سایر علایم وحتی تب با هرکس که تلفنی مشاوره کردم فرمودن کرونا نیست(درطول این دوران درمعده شدید همراه با رفلاکس شدیید بودم)واز معده شماست،من درپشت تخت سینه ام احساس درد دارم وباخوردن شربت آلومنیوم ام جی وراینیتیدین وحتی زیره به همراه غذا بازهم درد معده ورفلاکس وجوددارد ولی کم شده.دراین ایام هم که مجبور هستیم در منزل باشم وبیرون نرم وبه خاطر دستگاه های آندوسکپی در فضای درمان کرونا ملاحضه می کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.درانتها باید عرض کنم که سابقه ترش کردن یاهمان رفلاکس سابقه طولانی است ودرمقطعی از زندگی به دلیل استرس شدیدا درگیر تپش قلب بودم که اون هم باخوردن پنیر در دوسال قلب تشدید شد ولی به مرور زمان بهبود یافت.
باتشکر وعذرخواهی از متن طولانی

سلام
دل درد و سوزش سینه می تواند از علائم کرونا باشد
همان طور که مطلعید بیش از 80 درصد بیماران علائم خفیف دارند
بیماران با علائم خفیف مثل شما نیاز به استراحت مایعات فراوان و در صورت درد استاخمینوفن است
برای رفلاکس پنتوپرازول 40 میلی گرم به مدت حداقل دو ماه مفید است
در صورت تب درد قفسه صدری و تعداد تنفس بیش از 24 باز در دقیقه سی تی اسکن ریه نیاز خواهد بود

آقای دکاتر
نه درد درناحیه ریه دارم ونه تب ونه تنگی نفس.واقعیتش فقط به شدت رفلکس دارم حتی با خوردن شربت آلومنیوم ام جی وراینیتیدین بازهم رفلکس هست.درد در ناحیه پشت بدنم
عذرخواهم آقای دکتر

اگر به دز 40 میلی گرم پاسخ نداد دز 80 میلی گرم را امتحان نمایید رفتار درمانی شامل مصرف حجم کم غذا به دفعات بیشتر عدم مصرف مایعات با غذا حداقل سه ساعت قبل از هوا غذا مصرف نشود و شیب تخخواب را زیاد کردن و کاهش استرس در بهبود علائم مفید است

آقای دکترنظرتون رو میشه درمورد خوردن امپرازول و دانیتیدین و کلیدینیوم سی رو قبل از هر وعده غذا بفرمایید؟

امپرازوال مشابه پنتوپرازول است و بهتر است با دز 40 میلی گرم شروع شود
کلیدینیوم و رانیتیدین را توصیه نمی کنم

بله حتما