ز.ی
عنوان :

تنگی نفس

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام روز بخیر من 7روزه زایمان کردم در طول بارداری هم تنگی نفس داشتم و انوکساپارین و اسپرین استفاده میکردم الان هم انوکساپارین استفاده میکنم گاهی وقتا مهصوصا صبح و شب دحار تنگی نفس میشم مثل طول بارداری میخواستم ببینم دلیلش چیه و این تا کی ادامه داره؟بدنم به زمان درستش برگردهرخوب میشم یا خطرناکه؟یا از مصرف امپول انوکساپارین هستش؟میشه راهتماییم کنید؟

سلام عزیزم مربوط به انوکساپارین نیست ... در طول بارداری اگر اکو قلب انجام ندادید باید اکو انجام بدید .. تنگی نفس در بعد زایمان مهمه و حتما باید ارزیابی قلبی انجام بشه ... پاهاتون گرم و متورم و قرمز نشده؟

نه پاهام خوبه مشکلی ندارم

ولی عزیزم حتما ویزیت قلب در صورت ادامه تنگی نفس داشته باشید ..