د.ح
عنوان :

خود به خود دونه های قرمز زدن

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر عزیز من جوانی 26 ساله ام چند روز پیش قسمت چپ قفسه سینه ام پیش دنده هام تیر می کشید اهمیت ندادم چند روز بعدش همون جاها دونه های قرمز و کوچک ریخت گفتم گرمه اهمیت ندادم تا دیدم داره جاهای دیگه اطرفش میزنه دانه ها مثل تاول های ریز می مونه که آب دار هست وقتی فشار بدیم آبی بی رنگ می باشد داره بیشتر میشه با توجه به شرایط کشور و تعطیلی ها خیلی نگرانم نمی تونم جایی برم چون هیچ مطب دکتر پوستی باز نیست من کلا ژنم پوست و مو خوبی دارم پوست صافی دارم اهل جوش زدن نیستم تا حالا تو عمرم به هیچ غذا و دارویی حساسیت نداشتم لطفا اگه میشه دارو چیزی واسم تجویز کنید خیلی نگران دانه ها حالت تیر کشیدن لحظه ای و درد و تا حدود خیلی کم خارش ولی خارش قابل چشم پوشی هست بیشتر درد داره و تیر می کشه و دانه ها حالت برجسته ای داره لطفا کمکم کنید

این زوناست پسرم
قرص آسیکلوویر 400 بگیر و هر 6 ساعت دو تا و نصفی قرص بخور آب هم فراوان بخور

آقای دکتر مطمئنی زوناست بیماری خطرناکی نیست چکار کنم پماد چیزی نمی خواد چند وقت خوب میشه
واگیردار چه باید بخورم؟ چی نباید بخورم؟ چکار کنم؟ با چه صابونی یا شامپویی حمام کنم
علت به وجود آمدنش چیه؟

به جزقرص هیچ چیز دیگری لازم نداره
واگیر هم نداره
فقط زن حامله و بچه کوچیک نباید بهش نزدیک بشن