و.ا
عنوان :

سوال

متخصص بیماری های کودکان
سلام جناب خسته نباشید
پروبیوتیک پروتکسین یا فور اور نوشته بودین برای دختر 9 ماهم.میخواستم بپرسم پروتکسین یا فور اور جفتشون به شکل کپسوله؟ و اگر هرکدوم رو پیدا کردم، چقدر باید به بچم بدم؟ و اینکه اموزول 15 از نکسیوم قوی تره؟

سلام هر کدام از کپسولها را پیدا کردید یک روز در میان یک عدد بدهید تا 3 ماه و امرول قوی تر است ولی نکسیوم خیلی بی خطر است