ع.م
عنوان :

تنگی نفس

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
من هیچ علائم حاضر از کرونا ندارم فقط تنگی نفس از دیشب دارم نیاز به کار خاصی هست؟
سلام تشریف دارید؟

سلام ترس را کنار بگذارید .معمولا بیماران از سرفه ،ضعف و گاهی تب پایین به همراه تنگی نفس ودردویا سنگینی قفسه سینه دارند

سلام مجدد پشت لوزه من اخلاط جم شده بینیم هم گرفتگی داره صب که از خواب پاشدم گرفتگی گلوم بیشتر شد البته دیشب راحت خوابیدم ولی صب میبینم بیشتر گرفتگی داره هیچ علائم دیگه ای ندارم

فقط شستشوی بینی وگلو انجام دهید.فعلا کرونا نداریو