f.k
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام. از دیشب گلودرد شدید دارم و امروز گوش درد و بدن درد و آب ریزش بینی هم اضافه شده بهش. در روز چند تا سرفه خشک هم دارم ولی تعدادشون خیلی زیاد نیست. اما با توجه به اینکه ناراحتی قلبی دارم کمی نگران شدم. تب هم ندارم و درجه تبم بین 35و خرده ای تا 36 و خرده ای متغییر هستش. میخواستم ببینم داروی خاصی باید مصرف کنم؟ یا مراجعه حضوری داشته باشم برای تست کرونا؟ یا اینکه هیچکدوم از اینا نمیتونه نشان دهنده کرونا باشه؟

سلام معمولا بدنبال کرونا آب ریزش بینی دیده نمی شود .احتمالا سرما خورده اید.استراحت کنید.مایعات فراوان با میوه مصرف کنید.درصورت ادامه شدن سرفه به همراه تنگی نفس ،یک سی تی ریه انجام دهید

🙏
سلام ببخشید که مجددا وقتتون رو میگیرم. من هنوزم تنگی نفس دارم و علاوه بر سردرد و گوش درد سرگیجه هم به علائمم اضافه شده. حتی وقتی که حالت دراز کشیده هم هستم سرم گیج میره وقتی میخوام بلند شم و راه برم کلا حالم انگار دگرگون میشه و حال خیلی بدی پیدا میکنم. ولی همچنان تب ندارم. خواستم نظرتون رو بدونم با این اوصاف برای تست کرونا به خانه بهداشت مراجعه کنم یا نیازی نیست؟

سلام اگر تنگی نفس اضافه شده ،مراجعه حضوری داشته باشید

🙏