و.ب
عنوان :

گلو درد

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام خانم دکتر یک هفته سرفه می کنم احساس می کنم لوزام بزرگ شده شربت دیفن هیدامین 2 شیشه خوردم نمی خورم سخت نفس می کشه ام از وقتی که الکل صنعتی به خودم پاشید ام اینجور شدم لطفان راهنمایم کنید ممنون

سلام اصلا الکل صنعتی ضدعفونی نمی کند.اگر واقعا سرفه همراه با سختی تنفسی را دارید،لازم است یک سی تی ریه را انجام دهید

🙏
ممنون خانم دکتر داروی استفاده نکنم شهرستان ما کرونای زیاد شده میترسم برم سیتی اسکن الان گلوم خشکه یک هفته آب جوش با شربت استفاده می کنم هیچ فرقی نکردم 4 هفته پیش رفتم دندون پزشکی اینجور شدم هر کاری می کنم خوب نمیشم ترسیم از کرونا ندارم بگم به خاطر استرسه

فعلا مایعات فراوان با میوه مصرف کنید.استراحت تان را زیاد کنید.درصورت ادامه سرفه و تنگی نفس سی تی را انجام دهید.فعلا اصلا بیرون نروید .مگر علامتها بیشترشودوادامه یابد