م.ق
عنوان :

فشار چشم

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
سلام پدرم مشکل گلوکوم دارند قرار بود این ماه عمل بشند به دلیل کرونا به پزشکی دسترسی پیدا نکردیم دکترشون گفته بودن قرص پروپرانولول رو مصرف کنند تعداد 50 تا بوده که تموم شده میخوام بدونم تا زمان عمل باید مصرف کنند یا قطع کنند؟نگران بیناییشون هستم شما وقت معاینه در تهران دارین؟ لطفا جواب بدین

سلام قرص پروپرانولول درمان گلوکوم نیست.قطره های مصرفی تجویز شده را تا زمان ویزیت مجدد ادامه بدهید.این قرص برای بیماری شبکیه ایشان با توجه به پرونده ارسالی احتمالا تجویز شده و ادامه ان منعی ندارد.

🙏