ک.س
عنوان :

عوارض داوریی

متخصص قلب و عروق
سلام اقای دکتر مادر بنده داروی والزومیکس 85 مصرف میکنن با این حالت فشار پایینشون گاهی بالای 10 میره . داروهای ا.اس ا 80 و زلیت 75 و اترواستاتین 20 هر روز یکی مصرف میکنن حدودا یک هفته ای هس که کبودیهای در بدنشون داره که بیشتر ساق پا هستش دکترشون گفتن زیلت و یک روز در میون استفاده کنن پلاکتشون هم نرماله خاستم نظر شما رو بدونم ایا نگرانی داره یا نه !

سلام وقت بخیر...نه نگرانی نداره..کبودیهای سطحی پوست گاها در مصرف داروهای ضد پلاکت مخصوصا دوتا با هم دیده میشوند..که تا زمانی که شدید و گسترده نشوند و خونریزی شدید ندهند جای نگرانی نیست و با تنظیم دوز دارو برطرف می شود..الان چند وقته آسپرین و زیلت رو میخورن و آیا سکته قلبی اخیر داشتن یا استنت(فنر) گذاشته اند؟؟

خیر اقای دکتر فقط ب خاطر تنظیم فشار خون مراجعه کرده بودن که دکتر گفتن یه رگ قلبیشون خفیف گرفتگی داره و باید اسکن انجام بدن و به خاطر کرونا نتونستیم

خوب پس به توصیه بنده نیازی به مصرف زیلت ندارن..و با توجه به این عوارض دارویی زیلت قطع شود بهتر است..

کنترل فشار خون ایشان هم مهم است..لطفا سن مادر و اینکه چند وقت است داروی وازومیکس رو مصرف میکنند؟؟ داروی فشار خون دیگری هم مصرف میکنند؟؟ میانگین فشار روزانه ایشان چقدر است؟؟

سن ایشون 50 ساله و 5 ماهی هس که مصرف میکنن روزی یک عدد و فشارشون در حالت عادی 13 هس و بعضی روزا بالا میره با وجود مصرف قرص خسته باشن یا مشکلی داشته باشن ولی خب بعضی وقتا فشار پایینشون گفتم بالا میره از اون نگران هستم

توی اکو و تست ورزش شواهد به نفع تنگی رگ وجود دارد که نیاز به بررسی بیشتر دارد..ولی باز هم تازمانی که تحت تعبیه استنت قرار نگرفتند نیازی به دو داروی ضد پلاکت وجود ندارد..برای فشار خون هم می توانند داروی ناتریلیکس اس آر 1.5 را هم روزانه به داروهاشون اضافه کنند و صبح هم دارو را مصرف کنند..در حال حاضر هم اگر درد سینه و تنگی نفس ندارند نیاز به اقدام دیگری نیست..داروها را مرتب مصرف کنند تا بعد از بحران کرونا انشالله جهت بررسی تنگی رگ اقدام کنید.

🙏