ف.ا
عنوان :

اشکال در خواب و شیر خوردن

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و احترام
دختر من 4 ماه و 10 روز دارد. از ابتدا با شیرخشک تغذیه شده (اپتامیل1)
مدت سه هفته است که به تدریج دچار مشکلاتی شده: به سختی به خواب میرود و به شدت مقاومت میکند و گریه میکند در حدی که کبود میشود. خواب وی در طول روز کم و سبک است. در خواب خصوصا خواب شب مکرر رخ میدهد که سر را به طرفین میچرخاند و اب دهانش را مزه مزه میکند و اگرچه چشمانش بسته است اما بیقرار است طوریکه دست و پاهایش را هم تکان میدهد و پاها را بالا برده و به زمین میکوبد. 80 درصد اوقات در خواب شیر میخورد و در بیداری امتناع میکند. 50 درصد اوقات از اینکه او را در حالت افقی قرار دهیم شدیدا ازرده شده و به شدت گریه میکند. اخیرا هم گریه های ناگهانی پیدا کرده طوری که ا یکباره زیرگریه میزند بدون اینکه دلیل مشخصی داشته باشد. نفخ زیادی دارد و باد زیادی خارج میکند (دفع هم یک یا دو روز درمیان انجام میشود). سابقه استفراغ ندارد اما طی ده روز اخیر استفراغ هم داشته البته حجم ان اندک است.
قبل از این سه هفته هم شیرخوردن و خوابیدن نوزادمان کم و بیش این مشکلات را داشت اما طی سه هفته اخیر تشدید شده و علائم وی از ساعت 6 بعدظهر تا 12 شب شدیدتر است
قطره کولیکز و شربت گریپ میکسچر هم کمکی به ما نکرده است. چهار روز است از شیر ببلاک کامفورت استفاده میکنیم اما تغییری ایجاد نشده

سلام
شیر کامفورت را ادامه دهید
قطره کولیک از و گریپ میکسچر را قطع کنید
از قطره ایزی کول 4 بار 6 قطره و شربت رانیتیدین دو بار 1/5 سی,سی روزانه بدهید
درصورت تداوم علائم بعد از,یک هفته تست حساسیت به لاکتوز,و سونوی ریفلاکس انجام دهید و درصورت لزوم از دارو های بکلوفن و لانزو باید استفاده شود

🙏