س.ج
عنوان :

زایمان سزارین

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام دکتر من 37هفته ام هستش و با شرایط الان میخوام بیمارستان مادران زایمان انجام بدم میخواستم ببینم شما برام میتونید انجام بدین چون دکتر خودم تو بیمارستان های هست که مریض کرونایی بستری و پذیرش میکنن میخوام زایمان 1/9 باشه امکانش وجود داره من شماره شمارو داشته باشم و باهاتون صحبت کنم و وقت زایمان بگیرم ؟؟
معرف من هم خانم زهرا آذر آبادی هستش

عزیزم یه شرح حال کامل از سنتون چندمین بچه است و سزارین قبلی هستید یا نه و کلیه ی سونو ها به واتساپ این شماره بفرستید *****091987
تاریخ نهم من نیستم باید ببینیم به کدومیک از روزهای اتاق عمل من میخوره وقتتون چون بیمارستان خیلی شلوغه و نوبت دهی خیلی سخت انحام میشه و شما خیلی دیر گفتید حالا مدارک بفرستید ببینم چیکار میشه کرد

من 30سالمه بچه ی اولمه
زایمان طبیعی منو 1/19 زده ولی چون من سزارین میخوام بشم باید جلوتر زایمان کنم دیگه
*****091289 با این شماره براتون واتس اپ میکنم میشه تا فردا بهم بگین میتونید صددرصد انجام بدین و چه روزی میشه