ع.ا
عنوان :

درد چشم ، سردرد ، تاری دید ، خستگی سریع و خشکی چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام و خسته نباشید / بنده حدودا بیش از یک ماه هستش که درد چشم دارد و همچنین اخیرا کمی هم چشم تار شده ، با توجه به اینکه طراح هستم زیاد کامپیوتر کار می کنم و چشم هام هم خشکه ، سینوزیت هم دارم ، چند مدت سر خود آرتلاک ادونسد استفاده کردم که چشمام وابسته شده بود بهش ، بهتر می شد ولی باید مدام استفاده می کردم ، الان هم چشمام هم سریع خشک میشه ، سریع خسته میشه ، دورش درد میکنه و حتی صبح هم که از خواب بیدار میشم چشمام درد میکنه ولی کمتر... لطف کنین اگر دارویی میشه نسخه کرد بفرمائید تو این اوضاع کرونایی هم دکتر نتونستم برم...

با توجه به شرح حال بیماری شما بلفاریت خلفی(MGD) میباشد که اکثر افراد دارند و نگران کننده نیست که باعث علایم درد و احساس جسم خارجی و اختلال در دید بعلت عدم ثبات لایه اشکی میشود

درمان اصلی آن گذاشتن کمپرس گرم روی پلک 3 بار در روز هربار به مدت 5 دقیقه و بعد ماساژ لبه پلک در جهت عمودی میباشد یعنی پلک بالا را از بالا به پایین و پلک پایین را از پایین به بالا ماساژ دهید
سپس لبه پلک (مژه ها)با شامپو بچه یکبار در روز شستشو داده شود

این اقدامات را باید حدود 6 تا 8 هفته انجام دهید و پاسخ به درمان سریع نمیباشد

قطره ارتلاک که خودتان هم قبلا مصرف کردید کمک کننده است که میتوانید هر 4 تا 6 ساعت بسته به میزان خشکی چشمتان استفاده کنید
پماد اریترومایسین چشمی هر شب قبل از خواب هم باعث بهبود سریعتر میشود

🙏
ممنون ، خیلی لطف کردین /// فقط یعنی 6 تا 8 هفته قطره رو مصرف کنم /// پماد برای چند روز استفاده بشه ؟

قطره ارتلاک ماده نگهدارنده ندارد و میتونید دراز مدت استفاده کنید و وابستگی ایجاد نمیکنه ولی اگر کمپرس گرم رو همینطور که توضیح دادم انجام بدید علایم شما بعد یکماه برطرف میشه و نیاز به ادامه قطره نیست
پماد رو هم هر شب تا 2 هفته استفاده کنید

🙏