م.ی
عنوان :

تنگی نفس

متخصص داخلی
با سلام
طی دو هفته ی گذشته فقط دو بار از منزل خارج شدم ولی استرسم بابت اینکه ممکنه داشته باشم و به پدر و مادرم انتقال بدهم زیاد هستش..
سرفه خشک دارم دو روزه ..تب ندارم.. شبا قبل خواب انگار چیزی داخل گلوم هست..
سوال من اینه اول زحمت بکشید مفهوم کامل تنگی نفس رو بفرمایید بدونم به چی اطلاق میشه چون بعضی مواقع استرس و یا رفلاکس باعث میشه آدم سرفه خشک بکنه ..
ممنون

سلام
به نظر من مشکل خاصی ندارید نگران نباشید. شما نکات بهداشتی لازم را رعایت کرده اید جای نگرانی نیست. نگران نباشید لطفا و استرس را از خودتان دور کنید. من همیشه پاسخگوی شما هستم.

چه دارویی الان میتونم مصرف کنم آقای دکتر
عذر میخوام ولی زیر گلوم چیزی مثل خلط باعث میشه نفس بگیره.. چطور میتونم مطمئن بشم علامت کرونا نیست.
کسانی که کرونا میگیرند حتما تب میکنند؟

به نظر من دارو لازم ندارید غرغره با اب و نمک کافی است.

🙏