م.ی
عنوان :

تپش قلب

متخصص قلب و عروق
سلام من دوروزی میشه تپش قلب دارم شب دراز کشیده بودم شروع شد و بعد نیم ساعت یک ساعت قطع شد دوباره فردا که بیدار شدم نهار خوردم تپش قلب داشتم تا شب که اروم تر شد الانم یکمی حس درد دارم تو سینه هام تپشم عادیه ولی جوری قلبم میزنه که انگار عادی نیست و زیاد تپش داره جوری که دستمو میزارم روش کاملا مشخص میشه این چند روز اضطراب داشتم ولی نه اونقدر و فکر نمیکنم تپش قلب سه روز باشه

سلام وقت بخیر...چند سوال در مورد طپش قلبتون
شروع و پایان ناگهانی دارد؟
در شرایط خاصی ایجاد می شود مثلا استرس یا مشغولیت دهنی یا فعالیتی داشته اید؟

من دراز کشیده بودم روی تختم یهو شروع شد قبلش فشار فرکیو استرس روم بوده
فعالیتم نداشتم تو خونه بودم

با توجه به اینکه بیان می کنید ضربان قلب نرمال نیست..نیاز به معاینه فیزیکی و گرفتن نوار قلب دارید..اگر این بررسی ها مشکلی نداشت با توجه به اینکه جوان هستید میتوانید از داروهای ضد اضطراب جهت پیشگری از حملات طپش قلب استفاده کنید

الان هر ثانیه تقریبا یکی ضربانمه
ولی دستم رو میزارم روی قلبم انگار یه لرزشی داره و کاملا حس میشه
درمان خونگی وجود نداره با این وضیع رفتن به دکتر یکم خطرناکه

این حالت که شما ضربان قلب خود را حس میکنید..می تواند به علت یکسری ضربات غیرطبیعی قلب باشد که منجر به ضربه ای می شود که توسط فرد حس خواهد شد.که در نوار قلب خودش را نشان می دهد..در حالی که تعداد ضربان قلب افزایش پیدا نمیکند..البته گاها به دنبال استرس و اضطراب هم این حالت ایجاد می شود که جهت افتراق از هم نیاز به نوار قلب و معاینه فیزیکی است..

اگه فردا مراجعه کنم به پزشک مشکلی نیست که خطری نداره؟

نه اورزانسی نیست..نگران نباشید و ارامش خود را حفظ کنید..سعی کنید از استرس و مشغله ذهنی کم کنید..به خود ارامش بدهید..دمنوش های گیاهی هم می تواند به حفظ ارامش کمک کند..

سلام اقای دکتر
متاسفانه حال بدی دارم نمیدونم از چیه ولی با بعضی از نفس ها انگار دلم میریزه و سینه هام و اطرافش درد دارم یجور احساس ناخوشایندی و نفش کشیدنم نمیتونم توصیف کنم انگار دلم داره میریزه یا استرس واردش میشه بازم نمیتونم خوب توصیفش کنم

سعی کنید آرامش داشته باشید..چون مشکل حادی ندارید..بیشتر جنبه اضطرابی دارید..ارامش خود را حفظ کنید

جهت اطمینان خاطر به مرکز درمانی مراجعه کنید..معاینه شوید و نوار قلب بگیرید.اگر مشکلی جسمی نداشتید میتوانید با مشورت روانپزشک از داروهای ضد اضطراب کمک بگیرید