H.S
عنوان :

تنگی نفس و احساس سنگینی معده در اول صبح

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام،من چند وقت پیش بر اثر شوک ناشی از ترس ، شدیدا استرسی شدم و باعث ایجاد مشکل معده برای من شده،تنگی نفس دارم البته نه به صورت شدید، وقتی دراز میکشم نمیتونم عمیق نفس بکشم و باید بلند شم راه برم و یا بشینم تا بتونم عمیق نفس بکشم، وقتی این حمله بهم دست میده تپش قلبم کمی میره بالا و بی قرارم،حالت دلهوره تو وجودم حس میکنم، یه جورایی وقتی حس میکنم معدم ذره ای اذیتم میکنه دچار استرس میشم که مبادا مجددا تنگی نفس بیاد سراغم و اذیتم کنه..وقتایی که غذا میخورم هم تنگی نفسم رو حس میکنم.احساس میکنم مشکل از اسید معدمه
ضمنا در ناحیه اطراف قلب هم گاهی دچار درد کم میشم، البته نوار قلب و اکو رو انجام دادم فقط مشکل تپش قلب داشتم

سلام این علایم شما بیشتر ناشی از اضطراب و حملات پانیک است
بهتره با روانپزشک صحبت کنید.کپسول امپرازول ناشتا بخورید
ومعالینه بشین بهتره