ش.م
عنوان :

دل درد

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر حدود 1ماه پیش بیمار شهلا مهردادمرنی عمل تخلیه رحم انجام دادین الان دوهفته بیشتره دوباره دل درد داره mri واسکن وبازخانی مجدد پاتولوژی انجام دادیم دکتر عصمتی میگن یه توده 3/5سانتی با یه لکه 2سانتی تو بدن مشهوده که احتمالا از عمل جا مانده واحتمالا نیاز به عمل مجدد داره البته گفتن اول با خود شما مشورت بشه دکتر جنابیان هم برا شیمی درمانی بعد عید وقت دادن عکسها براتون ارسال کردم لطف بفرمایید تکلیف چیه چون تا بعد عید 20روز دیگه مونده ومریض هم دل درد داره هم میخایم بیماری اوت نکنه ممنونم

با سلام درد که تا 40 روز بعد از جراحی طبیعیه وکمژ خون مردگی در MRI نشان داده سده در زمان جرمی بقایای تومر وجود نداشت وای یارکوم ها به به سرعت رشد می کنند باید هر چت زودتر کسی را پیدا کنید که سربار شیمی درمانی را شروع کند و فت تلف نشود تا بیست روز دیگر خیلی دیر است صبر کنید ببینید اقای دکتر توگه ، صفا نجفی ، رضوانی ، ایروانی ، شریفیان چه کسی را پیدا میکنید که زودتر انجام شود از اینترنت کمک بگیرید

همین امروز جهت شیمی درمانی کسی را پیدا کنید

ببمارستان شهدای تجریش هم ممکنست کمک کننده باشد با حداقل رادیو تراپی انجام سود که از عود جلوگیری کند

🙏