م.ز
عنوان :

گلو درد

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام 5 روز پیش عطسه کردم و بعد از اون گلو درد گرفتم تو این 5 روز دمنوش، پرتقال و ... خوردم ولی هیچ دارویی مصرف نکردم و گلو دردم خوب نشد و هر وقت عطسه میکنم دوباره درد میگیره . بجز گلو درد هیچ مشکل دیگه ای مثل آبریزش تب و ... ندارم. به نظرتون داروی خاصی مصرف کنم.

به نظرم فعلا فقط دهانشویه آب نمک ولرم غرغره کنید ولی چون کرونا، تظاهرات عجیب و غریب زیادی دارد، بهتر است تا حد امکان ایزوله باشید

🙏