ن.ط
عنوان :

سوزش زیر و پشت کتف سمت چپ

متخصص قلب و عروق
دو روز است که پدرم به طور ناگهانی پشت کتف ، زیر بغل در سمت چپ دچار سوزش و درد میشود البته دیروز خیلی کم قلب ایشان هم درد گرفته است . سن ایشان 78 سال است و به علت شیوع کرونا به بیمارستان مراجعه نکردیم.سابقه سکته قلبی و آنژیو هم دارند که مال خیلی وقت گذشته است.

با توجه به سن بالا و سابقه قبلی سکته..بهتر است به مرکز درمانی مراجعه کنید..تا نوار قلب و بررسی بیشتر انجام شود..در غیر این صورت من تا حد امکان راهنمایبتون کنم

متاسفانه تمایل به حضور در مرکز درمانی ندارند به علت آلودگی در مراکز بنابراین ممنونم میشم راهنمایی کنید در ضمن هم اکنون فشار ایشون رو گرفتم و برعکس همیشه بالا بود و 14 روی 9 بود. سپاسگزارم

درد ایشان مداوم است یا قطع شده و مجدد شروع می شود؟؟ چقدر طول می کشد؟در ناحیه جناغ قفسه سینه و شانه ها و دست هم حس می شود؟ علایم همراه مانند تنگی نفس و تهوع و استفراغ هم دارند؟؟ مشابه درد زمان سکته است؟ دیابت دارند؟؟ درد با فعالیت و غذا خوردن ارتباطی دارد؟ چه داروهایی مصرف میکنند؟
لطفا به همه این سوالات به دقت پاسخ دهید

🙏
درد ایشان قطع شده و مجدد شروع می شود، کمتر از یک ساعت طول می کشد، خیر در قفسه سینه و شانه و دست حس درد ندارند، علایم تنگی نفس ، تهوع و استفراغ ندارند، مشابه درد سکته نیست، دیابت دارند و تحت نظر پزشک هستند، درد با فعالیت زیاد می شود اما با غذا خیر، داروهای متفورمین 500،پرگابالین 100،فیناید 5،پروترال 0/4، زیپتین 50،با تشکر

با توجه به شرح حال درد قلبی است و همانطور که گفتم نیاز به مراجعه است..و در داروهایشان داروهای قلبی نیست..این داروها را باید استفاده کنند
آسپرین 80 روزی یک عدد
آتوروستاتین 20 شبی یک عدد
متورال 50 نصف صبح نصف شب
کاپتوپریل 25 نصف صبح نصف شب
قرص سوستاک 2.6 روزی سه بار
قرص پنتازول 40 صبح ناشتا یک عدد
نیتروگلیسرین زیرزبانی مواقع درد شدید تا سه نوبت
موقتا قرص پلاویکس یا اسویکس 75 روزانه تازمانی که مراجعه به مرکز درمانی داشته باشند.
توصیه می شود از فعالیت زیاد.استرس خوردن غذای سنگین پرهیز کنند..ترجیحا بیشتر استراحت کنند
در صورت عدم بهبودی حتما دیگر باید به مرکز درمانی مراجعه کنند