س.ع
عنوان :

در رفتگی پا

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خدمت خانم دکتر گرامی .مادر من 86 سالشه .چهار روز پیش زمین خورده وکنار ران پاش در رفته .ما بخاطر مشکل کرونا واینکه ساکن قم هستیم دکترش موافقت نکرد رادیولوژی ببریم وعکس بگیریم از پاش .یه اقای شکسته بند اوردیم و گفتن پاش در رفته و جا انداخت .از اونروز درد بهترشده ولی مشکل ما اینه که هوشیاری مادرم خیلی اومده پایین دائم خابه دارویی ام نمیخوره یه روز بهش مسکن دادیم وچون حس کردیم بخاطر مسکن بی هوش وهواس شده قطع کردیم والحمدلله دردی نداره که احتیاج به مسکن باشه .فقط بی هوشه انگار به زور بلندش میکنیم یه چیزی میخوره دوباره بی هوش .ینی در حدی که امروز حمومش کردیم پاهاش بی حس بود کاملا .و نتونست راه بره.مختصر الزایمری هم داره ولی الان سطح هوشیاریش بسیار پایینتر اومده وحتی ما رو نمیشناسه ..میخاستم نطر شما رو هم بدونم چکارکنیم بیدار بمونه وهوشیار بشه.خوراکشم خوبه خانم دکتر .

سلام. باید با توجه به زمین خوردنشون حتما یه سی تی اسکن از مغز انجام بشه( حتی اگه سر ضربه نخورده باشه) چون امکان داره زمین خوردن ایشون به علت سکته باشه ، یا به دنبال زمین خوردن دچار خونریزی مغزی شده باشن
ضمن اینکه حتما حتما باید از نظر شکستگیشون بررسی بشن، چون احتمال آمبولی چربی هست. شکسته بند که اصلا صلاحیت لازم رو نداره که بخواد کاری انجام بده.
حتما ببریدشون اکرژانس یکی از بیمارستانهایی که مرکز بستری بیماران کرونایی نیست.