ف.ب
عنوان :

سختی نفس

فوق تخصص ریه
سلام اقای دکتر گرامی خسته نباشید ببخشید مزاحم شدم من 3 روزه گلو درد و احساس تنگی نفس دارم و در حین حرف زدن یا کار کردن نفس کم میارم میخام نفس عمیق بکشم اما نمیتونم حس میکنم سرفه دارم اما نمیتونم بکنم !هیچ علایم دیگه ای هم ندارم احتمال داره ب بیماری کرونا مبتلاشده باشم؟ لازم ب ذکره 2ماهه زایمان سز با بیهوشی کامل داشتم

با سلام با توجه به علائمی که میگین ممکنه که درجاتی از بیماری بیش فعالی راه هوایی یا برونشیت داشته باشید که می تواند بر اثر انواعی از عفونت های ویروسی مثل کرونا ایجاد گردد لذا توصیه می کنم در صورت تشدید علائم و عدم بهبودی به پزشک معالج خود مراجعه فرمایید.

چکار میتونم انجام بدم ک اگر کرونا هست کنترل بشه یا اگر بیماری دیگه هست رفع بشه دارویی مصرف کنم؟

قابلیت افتراق بین کرونا و سایر عوامل آنفولانزایی به صورت معمول وجود ندارد در حال حاضر می توانید از قرص آزیترومایسین 500 میلی گرمی روزی یک عدد شربت دیفن هیدرامین هر هشت ساعت یک قاشق به مدت 5 روز استفاده کنید در صورت تشدید علائم بروز تب و خواب آلودگی به مرکز درمانی جهت بررسی کرونا مراجعه کنید در صورت بهبودی نیاز به اقدام خاصی نیست.

ممنونم ازتون این داروها برای شیردهی مضرنیستنن؟
ممنونم  ازشما