ا.ن
عنوان :

مغز

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
با سلام و خسته نباشید من پدرم پارسال یکباره حالت لکنت گرفتن بردنشون بیمارستان و آنژیو مغزی کردن نتونستن تشخیصی بدن فقط گفتن یکی از رگ های سرشون گرفته دارو دادن.بعد چن ماهم گفتن رفع شده.الان رفتن دکتر بهشون گفته تو عکست تشنج میبینم واین نگرانشون کرده.نشسته چرت میزنن و یهو از خواب میپرن.در ضمن سنشون 58 سال هست.ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام ، تشنج با نوار مغزی و با حالات تشنج تشخیص داده می شود، با عکس نمی توان تشخیص داد، برای کمک بهتر، ام ار ای یا سی تی مغز بیمار را برایم بفرستید،

این عکس نیست، همان نوار مغزی هست،
در نوار علایم تشنج دیده می شود، توصیه می شود، به مصرف قرص دپاکین 500 هر 12 ساعت .
بعد از یکماه و بهبودی علایم، فقط شبی یک عدد مصرف شود.

پدرم میگن 1 ماه هست قرص رهاکین مصرف میکنن.روزها که میخوابن تو خواب میپرن.این تشنج که میفرمایید خطرناک نیست؟وآیا خوب میشن؟تا کی باید مصرف قرص را ادامه بدن؟

همین دارو رو هر 12 ساعت یکی مصرف کنند، تا علایم بهبود پیدا کند.

🙏