و.س
عنوان :

عصب کشی و ایمپلنت دندان

متخصص بیماری‎های لثه (پریودانتیکس)
با عرض سلام و ادب خدمت شما
جناب دکتر بنده چند ماه پیش دندون آسیاب دوم پایین قسمت چپ رو پیش یکی از دکترهای شهر انزلی عصب کشی کردم ولی متاسفانه به خاطر فاصله ای که بین دندان عصب کشی شده بواسطه ی تراش با دندان کناری ایجاد شده موجب گیر کردن غذا در لای دندان می شود و با درد اندک نیز همراه است. از طرفی دیگر در یک سایت خواندم که عصب کشی دندان موجب بیماریهای عفونی خطرناک در آینده می شود. آیا من با این توصیف می توانم دندان عصب کشی شده را بکنم و ایمپلنت انجام دهم؟ خواهشا نظر خود را نیز راجع به مطالب این سایت بفرمایید http://www.shahrekhabar.com/medical/147013404095522

سلام مطلقامطلبی که خواندیدصحیح نمیباشد.اقدام به روکش دندان نماییدتاازگیرغذایی جلوگیری شود