ش.ا
عنوان :

قلب درد

متخصص قلب و عروق
سلام خسته نباشید خانمی 28 ساله هستم که افتادگی دریچه میترال دارم.اذرماه اکو و نوار قلب دادم دکتر گفتن ی ذره نارسایی دریچه میترال و دریچه سه لتی دارم ولی مشکلی نیست و فقط قرص پروپرانول 10 داد.از دیشب داخل سینه چپم تیرهای تیزی میکشه و به دستم و پشت کتفم میزنه.هی خوب میشه هی ول میکنه.الان نزدیک 20 روز هم هست قرص ال دی برای مشکل زنان مصرف میکنم.تروخدا راهنماییم کنید الان با توجه به کرونا نمیشه دکتر رفت.البته استرس فوق العاده بالایی هم دارم

سلام وقت بخیر.نگران نباشید آرام باشید
.درد چقدر طول میکشد و چندبار در روز تکرار می شود؟؟
با فعالیت ارتباطی دارد؟
تنگی نفس و تهوع و تعریق هم دارید؟
دردتان با نفس عمیق بدتر می شود؟
با خم و راست و شدن و بالا بردن دست تغییری میکند؟
سابقه فشار خون،قند خون، مصرف سیگار دارید؟
لطفا به سوالات با دقت پاسخ دهید

درد یک ساعت طول میکشه.ولی دردهای تیز از دیشب کمتر شده.تنگی نفس و تعریق ندارم و تهوع خیلی کم.درد با نفس عمیق ارتباطی ندارد.با خم و راست شدن دست ارتباط ندارم.سابقه هیچکدام را ندارم.
معذرت میخام دیروز در اثر یک غذایی که با معده ام سازگار نبود و مصرف کردم اول دچار معده درد شدم.بعد معده درد خوب شد.این دردای تیز شروع شد.

نگران نباشید..درد شما جنبه عصبی و اضطرابی دارد..در وهله اول توصیه شدید به حفظ ارامش میکنم..سعی کنید روحیه خود را حفظ کنید..برای کاهش اصظراب توصیه به مصرف قرص آلپرازولام 0.5 میلی گرم نصف قرص شبها میکنم..

اقا دکتر لازم نیست نوار قلب بدم.حس میکنم سکته کردم.البته در حین کار خسته میشم ولی درد کم و زیاد نمیشه.البته فشار روحی زیادی دارم.

برای اطمینان خاطر اگر می توانید یک نوار قلب بگیرید..ولی نگران نباشید سکته نکردید..
سعی کنید از استرس و فشار روحی خود بکاهید

اقا دکتر اگر نوار قلب بگیریم شما برام تفسیرش میکنید.پس اگر نگرفتمم مشکلی نیست خیالم راحت باشه.خدا انشالله هرچی از خدا میخواهید بهتون بده.به جز الپرازولام قرص دیگه ای لازم ندارم.

بله اگر نوار گرفتید عکیش رو برام ارسال کنید..داروی دیگری نیاز ندارید..اگر علی رغم توصیه ها همچنان درد داشتید جهت گرفتن نوار به مرکز درمانی مراجعه کنید..ارامش خود را حفظ کنید..نتیجه را اطلاع دهید.

خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون.انشالله موفق باشید
🙏