z.f
عنوان :

الرژی

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشید من پسرم رفلاکس الرژی بود الان 10 ماه و بیست روزه ست ماست شروع کزدم اول خودم 3 روز خوردم تا از طریق شیر متوجه الرژی بشم که خدارو شکر مشکلی نبود از امروژ یه قاشق مرباخوری به خودش داذم تا چند روز صبر کنم و بعد ماست چه لبنیاتی میتونم تست کنم . به تخم مرغ الرژی نداره و فقط زرده میخوره من میتونم خودم تخم مرغ بخورم؟ممنون از محبت شما.

سلام بله تمام مواد غذایی را میتوانید برای خود و کودک امتحان کنید واگر بعد از سه روز واکنش,نداشت ادامه دهید

🙏