س.ع
عنوان :

شکستگی استخوان لگن

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ آرتروسکوپی ز ...
سلام خدمت دکتر گرامی اقای دکتر مادرم پنج روزه که دچار شکستگی لگن شده و هر دکتری به ما یه چیزی میگه یکی میگه پروتز داخل پاش میزارم و خوب میشه یه دکتر دیگه میگه چون سنش بالاس خطر ناکه زیر عمل طاقت نمیاره واینکه پروتز فایده نداره چون لگن خورد شده.مادرم 85 سالشه ولی خداروشکر مشکل قلبی نداره که نگران اتاق عمل رفتنش باشیم حالا شما با توجه به عکسی که براتون میفرستم بنطرتون صلاح هست عمل بشه یا نه.فایده داره عمل کنیم .اگر عمل نشه خطر آمبولی هست یا نه؟؟

سلام
باتوجه به شکستگی موسوم به شکستگی اینتر تروکانتریک
توصیه میکنم
برای برقراری سلامتی ونیز زود پا شدن ان مادر عزیز جراحی سریع پرتز مفصلی با روش استم بلندانجام دهید
حتما از امپولهای Enoxaparin4000هر روز زیر جلدی تا چهل روز تزریق کنید
زیرا. تنها راه جلوگیری امبولی ان امپولها هستندlong stem

اقای دکتر با توجه به سنش . احتمال آمبولی بعد از عمل چقدره .واینکه دکتر حاذق بما معرفی کنید برای عمل

ریکی امبوای فقط با زمین گیر شدن بیشتر میشه ربطی به عمل نداره
پس باید با هر روشی سریعا پا بگیره تا امبولی با حرکت وپاسدن پیشگیری بشه
کدام شهر تشریف دارید تا پزشک جراح ارتوپدی معرفی کنم

ما قم هستیم .هم قم هم تهران دکتر حاذق معرفی کنید .

سلام
تهران اقای دکتر *****0912 226 9543
موبایل خدشه
بفرمایین از تبریز دکتر پاشایی معرفی کردن