س.پ
عنوان :

درد قلب و معده و کشیدن نفس های عمیق

متخصص قلب و عروق
سلام آقای دکتر من سی و شش سالمه چن روزی هست که هر چیزی میخورم معدم بعد چند ساعت احساس سنگینی داره و در اکثر موارد سرگیجه و سرد و گرم شدن بدن رو دارم و قلبم هم دچار گرفتگی میشه به طوری که مداوم نفس عمیق میکشم قلبم هم درد شدید میگیره میخواستم بدونم مشکل قلبی پیدا کردم یا نه چیزه دیگه ایه یا اینکه آقای دکتر ترس اینو دارم که مشکل من کرونا باشه ممنون میشم که راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر..اول آرامش خود را حفظ کنید..
فقط بعد از غذا خوردن این حالت را پیدا میکنید یا در شرایط دیگر هم ایجاد میشود؟
درد قلب کجای قفسه سینه است؟ چقدر طول میکشد؟ با تنفس بدتر می شود؟ ارتباطی به فعالیت دارد؟
تهوع و استفراغ هم پیدا می کنید؟
سابقه بیماری خاصی و مصرف سیگار یا داروی خاصی دارید؟
لطفا به سوالات با دقت پاسخ دهید

بله بعد ازغذاخوردن حالت سنگینی معده دارم.درد درسمت چپ سینه دارم وحالت گرفتگی وخفگی دست میدهدواین دردچند ثانیه طول میکشد ولی دیشب تاصبح نفس عمیق میکشیدم وسیگار مصرف نمیکشم.تایه هفته پیش قرص تادالافیل20مصرف میکردم.الان حالت نفس تنگی بهتر شده ولی شبهاتیر کشیدن قلب بیشتر میشودبه طوری که مجبورم تندنفس بکشم.

سابقه مشکل معده و ترش کردن دارید؟
اسهال یا یبوست؟

سابقه معده ندارم اسهال و یبوست هم نه

نگران نباشید..سعی کنید وعده های غذایی خود را سبک تر کنید..از مصرف غذای خیلی چرب و سنگین و دارای قند بالا پرهیز کنید..از مصرف مایعات زیاد بین غذا و تا یک ساعت بعد غذا خودداری کنید.
قرص پنتاپرازول 40 صبح ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه
قرص دومپریدون 10 روزی سه باز نیم ساعت قبل از هر وعده غذا

یعنی مشکل من درد معده است یا قلبی یا ربطی به کرونا ندارد؟

بیشتر علایم شما از معده و استرس بیهوده بیش از حد است..ارامش داشته باشید و داروها را مصرف کنید

ممنون از شما آقای دکتر که سوالاتمو جواب دادین بسیار سپاسگزارم

خواهش میکنم ..سلامت و پاینده باشید

سلام آقای دکتر قرصهایی که گفتین پنتو پرازول 40 و دومپریدون 10رو مصرف کردم درد معدم الان خوب شده ولی همچنان قلبم بشدت تیر میکشه و گاها با نفس عمیق هم تیر کشیدن و گرفتگی رو احساس میکنم که خیلی داره اذیت میکنه به نظر شما چه چیزی میتونه این مشکل منو حل کنه آیا اکو قلب نیاز نیست ؟

آیا سرفه و گلو درد هم دارید؟؟

نه هیچکدوم رو ندارم فقط قلبم تیر میکشه احساس درد دارم

بهتر است یک نوار قلب و عکس قفسه سینه بگیرید

در بیمارستان قلب تهران هر دو تا شو عکس میگیرن آقای دکتر؟؟آیا خودتون نیستین در بیمارستان قلب ؟؟

بله هر دوش اونجا انجام میشه..نه متاسفانه من اونجا نیستم

اگه جایی که خودتون هستین و میدونید که خوبه خواهشا بگین من بیام اونجا که خودتون هستین ممنون میشم ازتون فقط میخوام بدونم تو این ایام تعطیل بیمارستان اکیپ هستن یا نه تعطیلن؟

بیمارستان ها باز هستند...نگران نباشید..خیلی فرقی نمیکند که کدوم بیمارستان بروید..همه جا شما رو معاینه و بررسی میکنند..توصیه میکنم آرامش خود را حفظ کنید و استرس نداشته باشید..چون بخشی از علایم شما جنبه عصبی داره..میتوانید از آلپرازولام 0.5 شبها جهت کاهش اضطراب و استرس استفاده کنید در بهبود علایمتان هم موثر خواهد بود

آقای دکتر ممنون از شما که همیشه جوابمو دادین انشالله همیشه سلامت باشین

خواهش میکنم..سلامت و پیروز باشید

سلام آقای دکتر بعد از اینکه مشکل معده من حل شد و هیچ گونه مشکل تنفسی و ... ندارم در حال حاضر یه نوع تپش قلب و دلهره و نگرانی سراغم میاد که حالتم عوض میشه تپش قلب دارم نمیدونم باید چکار کنم ممنو میشم که منو راهنمایی کنین

بهترین کار این است که در زمان طپش قلب ضربان قلب خود را از نظر تعداد و منظم بودن اندازه گیری کنید و یا در صورت امکان به مرکزی جهت نوار قلب مراجعه کنید..تا مشخص شود علت طپش قلب مشکل قلبی است و یا طپش قلب اضطرابی است..

نوار قلب گرفته شد و در آن طبیعی بودن رو اعلام کردن آقای دکتر

پس نگران نباشید..بیشتر اضطراب دارید..
قرص آلپرازولام 0.5 شبی یک عدد
قرص ایندرال 10 روزی دوبار استفاده کنید

مممنون ازتون آقای دکتر لطف کردید