ا.ا
عنوان :

سردردو میگرن

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام آقای دکتر من قبلا دپاکین200مصرف میکردم بدک نبود ولی بازم یه خورده سردردداشتم وحالا هم هرچی گشتم 200شو پیدانکردم هرجا رفتم فقط500داشتم ایرادی نداره 500شو کامل بخورم.درضمن من 17سالمه.وامروز دپاکین200 ام تموم شد.

سلام
وزن شما چقدر است?
سابقه بیماری خاصی ندارید?
چه مدت است دپاکین مصرف میکنید?
ایا تحت نظر پزشک مصرف میکردید?

77کیلو.نه ندارم.1ماه.بله تحت نظر پزشک مصرف میکردم که متاسفانه ایران نیستش

خب ایرادی نداره
میتونید 500 مصرف کنید روزانه
ولی کار دیگری هم ک میشه انجام داد داروی مشابه مثل اورلپت 200 است

بجای دپاکین 200 اورلپت 200 مصرف کنید شاید ب همون میزان ب شما کمک کند

ببخشید چیه200؟؟؟؟؟چی هست
حالا به نظرشما دپاکین500و استفاده کنم یا این اورلپت200و؟؟؟؟؟کدوم بهتر کنترل میکنه؟؟؟.بعد بدون نسخه میتونم بگیریم؟؟؟

دپاکین 500 بیشتر کمک میکنه
ولی خب دوز دارو هم بیشتر است

یعنی خطر داره برام.؟؟؟بعد چه مدت استفاده کنم؟؟؟

orlept 200 mg
شبیه دپاکین 200 است
قاعدتا هیچکدام را نباید بدون نسخه بدهند

نه منظورم دپاکین500خطر داره برام.چه مدت باید مصرف کنم تا خوب بشم؟؟؟
اگه بخوام حال بهتر باشه دپاکین500و نصف استفاده کنم یا کامل؟؟؟؟
چون من هرروز سردردم

خب اگه با 200 خوب نبودید بهتره دوز را بالا ببرید و ب 500 برسانید

بعد یکی دوماه باید چیکارکنم؟؟

عوارض مختصر و گذرا البته دارد ک معمولا خطری ندارد و نیاز ب نگرانی چندانی ندارد مثل کمی افزایش وزن و نازک شدن تار موی سر

هرماه فاصله بندارم بینش؟؟؟

خیر
روزانه یک عدد استفاده و پس از یکماه و انشالله کنترل کرونا مراجعه کنید

بعد سوال آخر آقای دکتر سردردومیگرن درمان اساسی دارند؟؟؟

متاسفانه خیر
نهایتا تزریق بوتاکس در پوست سر هست که حداکثر 6 ماه اثر دارد
ولی با افزایش سن ب تدریج خودبخود بهبود پیدا میکند

🙏