م.ح
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
از حدود 4 روز پیش تب و لرز خفیف دارم ، دو روز اول، بدن درد نسبتا زیادی هم داشتم که الان تا حدود 70 درصد برطرف شده، از دیروز صبح هم تبخال شدید زدم، سرفه و آبریزش بینی ندارم ولی زیاد عرق می کنم و مدام در حد قابل تحملی بدنم گرم و سرد میشه ولی نرمال نیست، در ابتدا کمی تنگی نفس و خش خش سینه داشتم که الان چیز زیادی احساس نمی کنم، لازم به توضیح اینکه پسر 3 سالم حدود 2 هفته قبل علایم خفیفی از یک بیماری داشت که باعث شد صداش گرفته بشه یکم تب داشت و گهگاه سرفه هم می کرد، ولی با توجه به شرایط موجود دکتر نبردیمش و خودش طی چند روز خوب شد بعد از چند روز خانمم 35 ساله مثل الان من بود که ایشون هم طی سه روز خوب شدند ولی در حال حاظر گاها سر درد شدید دارن و قدرت چشایی و بویایی شون رو از دست دادن، بعد از ایشون من 40 ساله با علایمی که در ابتدا عرض کردم، شروع کردم . دارو هم قرص جوشان ویتامین c , ویتامین D3, زینک، و قرص پروبن تروکس برای افزایش سیستم ایمنی بدن استفاده میکنم، لطفا راهنمایی بفرمایید چیکار بکنم و چه داروهایی مصرف بکنم ویا مصرف نکنم ، بخصوص تبخال باعث ایجاد نارحتی و استرس بیشتر در من شده، میترسم بخاطر سهل انگاری و عدم توجه به موقع دچار آلودگی ریوی بشم، ممنون
آیا به نظرتان نیاز به مراجعه برای گرفتن عکس یا دادن آزمایش هست یا نه با این شرایطی که عرض کردم میترسم دیر بشه و انوقت دیگه کاری از دست کسی بر نیاد

سلام با توجه به شرح حالی که دادید ،به نظر کل خانواده درگیر این ویروس شدید.فعلا چون تنگی نفس و سرفه ندارید،لازم به سی تی ریه نمی باشد .استراحت کنید.تا دوهفته درقرنطینه باشید ،در صورتی که علامتها بخصوص تنگی نفس شدید شد حتما گرافی ریه رابکیرید .مایعات فراوان ومیوه زیادبخورید

سلام و تشکر ازشما، در دوره قرنطینه از چه دارویی استفاده کنم و آیا نیازی هست که برای پسرم و یا خانومم کار درمانی خاصی انجام بدم؟

فعلا فقط رعایت بهداشت فردی استراحت ،خوردن مایعات ومیوه فراوان

سلام خانم دکتر امروز 8 ام روزی ست که اولین علایم در من بروز کرده بود، به توصیه شما مایعات فراوان و میوه رو در برنامه غذایی داشته ام، همچنین روزانه در دو نوبت شربت تئوفیلین جی و گلداکس مصرف کردم و روزانه یک عدد آزیترومایسین، در ضمن روزانه قرص زینک پلاس، d3 دوز 2000، و کپسول پروبن تروکس برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف داشته ام، در حال حاظر سرفه و گلو درد و بدن درد و آبریزش بینی ندارم، احساس تنگی نفس از دو روز پیش تا حدود 80 درصد برطرف شده است، در حال حاظر بینی م کیپ شده و یه مقدار گوش م گرفته. البته تنفس از طریق بینی برام امکان پذیر است ولی موقع حرف زدن صدام من من میکنه و گوش م سنگین شده. اگر صلاح هست یه عکس از ریه هام بگیرم؟! لطفا راهنمایی کنید که علایم تا چند روز ادامه خواهد داشت و آیا دارو ها رو ادامه بدم؟ ویا چه دارویی استفاده کنم و چه دارویی استفاده نکنم؟ چون تا الان به دکتر مراجعه نکردم نگران اینم که روند درمانم اساسا اشتباه باشه و بعدا بیشتر باعث دردسر بشم!

سلام وقتی تنگی نفس ندارید ،نگران نباشید .بیماری کمی طول می کشد تا شما بهبودی پیداکنید.استراحت کنید.زیادصحبت نکنید.ناپروکسن مصرف کنید.طول بیمار حدودا28 روز است

تشکر از لطف شما دوز مصرفش چقدر هست خانم دکتر

ناپروکسن 250 دوباردرروز،البته اگر مشکل معده ندارید
گرافی ریه سالم است

ممنون از لطفتون